ÖRGÜ MODELLERİ bebek patiği modelleri *1 KOVBOY BEBEK PATİĞİ _k

2007-10-07 00:14:00

ÖRGÜ BEBEK PATİKLERİ 1*

tığişi yün örgü elişi modelleri:)

KOVBOY BEBEK PATİĞİ.

Tüm Örgü modellerinin asaleti--verilen emekte, güzelliği---duyguları ve zevkleri yansıtmasındandır.

örgüler ve desenlerin modelleri bir tarzdır bizi yansıtan... örgü modelleri arayanlara İşte bebişlerimize süper patikler. Hepsi şirin mi şirin.

Bebek patiğini tığla örmeyi sevenlere bu örgü modelleri.

Örgü modelleri, Örgüyle güzelleşen ve renklenen dünyaların yeni güzel örneklerinde buluşalım...

ÖRGÜ ÖRMEK BİR SANATTIR...Di mi?  :)

KOVBOY BEBEK PATİĞİ knitting end hand knit BABY SHOES end handknit BABY BOTİES.

KOVBOY BEBEK PATİĞİ & knitting BABY SHOES end hand knit BABY BOTİES.

Tığ işi bebek patikleri KOVBOY BEBEK PATİĞİ. knitting end crocheting end hand knit BABY SHOES.

BEBEK PATİĞİNİN TABANI...

9 zincir çekin. hemen ilk ilmeğe tığa ipi dolayarak sık iğne yapmaya başlayın. 1. sıra 9 tane sık iğne olacak.

2.sıra= 11 sık iğne olacak şekilde, sıranızın sonunda ve başında  1 ilmek arttırın.

3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14üncü sırada arttırma yok.

Burada bir püf noktası var. Normalde verdiğimiz sayılardan fazla olarak 2 sık iğne fazla yaptığınızda ..............kremle öreceğiniz bölümü bir sık iğne öncesine kurduğunuzda o kalın tırtık kısım oluşuyor. Ama siz bunu daha sonra üstünede ayriyeten örebilirsiniz. Krem rengi ipi patiğin arka kısmına gelece yere takın. yani başlangıç kısmının ortasına. bir sıra hiç bir şey yapmadan sık iğne ile toplam 7 arkada 11 önde 14 yanlarda olmak üzere 46 ilmek olacak.  2nci sırada öndeki 11 ilmeği sabit gibi düşünün. Bu ilmekleri 2'li birit yapacaksınız. Bu 11 ilmeğe geldiğimizde ilk ilmekle ikinci ilmeği birlikte örün. sonra 7 tane normal birit, sıradaki iki ilmeğide bir araya örün. Bu 11 ilmek 9 ilmek oldu. Sıranızı tamamlayın. 3ncü sırada ön kısma gelince ilk ilmek ve sonrakini birlikte örün yani bir eksiltin 5 adet 2'li basit birit ve daha sonra tekrar 1 ilmek eksiltin. Bu sırada ilmekler 7ye düştü. Sonraki sırada burda dikkat !!! sık iğne öreceksiniz 2'li birit değil. 1 eksiiltme 3 adet sık iğne (tığ işi KOVBOY BEBEK PATİĞİ) sonunda 1 ilmek eksiltin.  Toplam 5 sıra örün . 5nci sıradada eksiltmeleri yapın.   Ön kısıma gelip bu 5 ilmeğin üzerine 5 sıra sık iğne yapın. Öndeki dil gibi kısım çekçeği yani.

örün ve ortada toplam 3 ilmek kalır.

BEBEK PATİĞİNİN KONÇ KISMI....

herbir sık iğneye bir sık iğne yapın.  8 sıra normal örün. 9ncu sırada işinizi ikiye katlayın yanların orta kısmına gelince. tam ortadaki 3 ilmeğin ilkine 2 adet 'li basit birit, yanındakimim içine 3 adet 3'lü birit, sonrakine 2 adet ikili birit yapın. en son farklı renkle bir sıra geçin..

KOLAY GELSİİN.... Bebekler için KOVBOY BEBEK PATİĞİ bu kadar kolay. o mini mini ayaklarda neşeyle yürümek nasip olsun inşALLAH.

Bu arada ip epey kalın ve kalın tığla örülüyor. Eğerki ipiniz inceyse aynı temelde farklı sayılardada çok güzel olacaktır.

Ayrıntılı görüntüler  için resimlerin üzerine tıklayınız.

SHİFT tuşuna basarken tıklarsanız ayrı bir sayfada açılır . ;)

Bu örgü modelleri yeni örgülerde sevgiyle şekillenen modeller olsun inşALLAH

306
0
0